Voor psychologen

Supervisie in de natuur

Wat leuk dat je supervisie bij me overweegt! Vanuit Buitenpsycholoog Rotterdam bied ik supervisie aan gericht op behandelingen of op jouw persoonlijke professionele ontwikkeling. Over dat laatste thema lees je hieronder meer. 

Voel jij je niet vrij om jezelf ten volle te laten zien binnen de organisatie waar je werkt? Wil je alsmaar aardig gevonden worden door je cliënten en gaat dat ten koste van de behandeling? Leg je de lat te hoog voor jezelf in je werk? Deze of andere patronen kunnen jou als professional behoorlijk in de weg zitten. Zonde, want daardoor voel jij je niet vrij om de professional te zijn die jij eigenlijk wilt èn kan zijn. Tijdens supervisie gaan wij daarom samen op zoek naar patronen die jij graag zou willen doorbreken. Zo kom jij dichterbij jezelf te staan en sta je in jouw kracht als professional. 

Of jij nu een ervaren of een beginnende psycholoog bent, samen creëren we op een prachtige buitenlocatie een vrijplaats waarin jij de rust en ruimte mag nemen om te gaan reflecteren, leren en groeien.  De natuur vormt hierbij onze co-supervisor tijdens de wandelingen en krachtige oefeningen. Is het niet haalbaar voor je om naar Rotterdam te komen? Dan kunnen we ook online aan de slag. 

Spreekt dit jou aan? Stuur me dan een bericht via de site of mail naar info@buitenpsycholoogrotterdam.nl

Inspiratiesessie

Ben jij werkzaam als psycholoog in een traditionele setting en voel jij een verlangen naar een groene spreekkamer? Voel jij tegelijkertijd bezwaren en drempels die het moeilijk voor je maken om de stap naar buiten te nemen? Ik neem je graag mee naar buiten om je te inspireren tijdens een wandelsessie. 

Tijdens onze wandelsessie spreken we af in het Kralingse Bos in Rotterdam. Je krijgt de ruimte om al je vragen te stellen en al je drempels te bespreken. Tegelijkertijd ga jij ook vooral zelf ervaren hoe het is om buiten aan de slag te gaan. We gaan een aantal krachtige oefeningen doen die jij vervolgens ook zelf kan gaan inzetten bij jouw eigen cliënten. Voorafgaand aan deze sessie hebben wij elkaar al gesproken, zodat ik weet welke oefeningen mooi gaan aansluiten op jouw vraag en werkveld.

Wil je geïnspireerd raken om ook buiten te gaan werken? Stuur me dan een bericht via de site of mail naar info@buitenpsycholoogrotterdam.nl

Tarieven supervisie & inspiratiesessie

Tarief per sessie van 45 minuten:  

  •  112,50 euro excl. btw.

    In de praktijk wordt er vaak een dubbele sessie ingepland, zodat jij de ruimte en rust kunt ervaren om de diepte in te gaan. 


    Supervisie kan plaatsvinden op woensdagochtenden. Inspiratiesessies in overleg eventueel ook op andere dagen. 

Supervisor psycholoog Rotterdam