Inspiratiesessie

Wil jij ervaren hoe de GGZ groener kan?

Ben jij werkzaam als psycholoog in een traditionele setting en voel jij een verlangen naar een groene spreekkamer? Voel jij tegelijkertijd bezwaren en drempels die het moeilijk voor je maken om de stap naar buiten te nemen?

Ervaren buitenpsycholoog en GZ-psycholoog Susan van Hacht neemt je graag mee naar buiten voor een inspiratiesessie in de natuur. 

Wat kan je verwachten van een inspiratiesessie?

Voorafgaand aan deze wandelsessie hebben wij elkaar al gesproken, zodat ik weet welke oefeningen mooi gaan aansluiten op jouw vraag en werkveld.

Tijdens onze buitensessie spreken we in weer en wind af in het Kralingse Bos in Rotterdam. Je hoeft je niet voor te bereiden, tenzij je het prettig vindt om alle vragen alvast op een rijtje te zetten. Zo haal jij alles uit jouw sessie! Je krijgt van mij de ruimte om al je vragen te stellen en al je drempels te bespreken. Ik beloof je een eerlijk antwoord: de do’s én de don’ts die ik de afgelopen jaren zelf aan den lijve heb mogen ondervinden door in alle seizoenen en weersomstandigheden gemiddeld 25 uur per week buiten te werken met cliënten.

Natuurlijk blijven we niet alleen praten over buitenpsychologie, jij gaat vooral ook zelf ervaren hoe het is om buiten aan de slag te gaan. Welke interventies kun je buiten inzetten? Wat doet dat met jou? Door een aantal krachtige oefeningen te doen ervaar jij zelf ook de kracht van buitenpsychologie. Deze oefeningen kun jij vervolgens ook inzetten bij jouw eigen cliënten.  

Inspiratie Buitenpsychologie bij Susan van Hacht

Praktisch

Tarief per sessie van 45 minuten in 2024:  

  •  121,50 euro excl. btw.

    In de praktijk wordt er vaak een dubbele sessie ingepland, zodat jij de ruimte en rust kunt ervaren om de diepte in te gaan. 


    Inspiratiesessies kunnen plaatsvinden op de woensdagen.  

    Wil je geïnspireerd raken om ook buiten te gaan werken of heb je nog vragen? Je bent welkom.

    Via onderstaande knop kom je met me in contact. 

Anke
Anke
Read More
Ik boekte een inspiratiesessie bij Susan omdat ik vanuit mijn werk als GZ-psycholoog graag kennis wilde maken met de natuur als behandelkamer én zelf wilde ervaren hoe zo'n sessie voelt aan de andere kant. Ik was enorm verrast door de mogelijkheden die de natuur biedt en hoe je haar kunt inzetten bij interne worstelingen, en kunt verweven in evidence based behandelingen als schematherapie en ACT. Susan heeft me op een heel fijne en rustige manier kennis laten maken met oefeningen die al snel op gevoelsniveau aansloten. Naar mijn idee sneller dan in zittende therapie in TL-licht. Absoluut inspirerend en Susan is heel kundig en creatief in het begeleiden van dit proces.