Supervisie

Supervisie in de natuur

Wat leuk dat je supervisie bij Buitenpsycholoog Rotterdam overweegt! Vanuit de buitenpraktijk biedt ervaren GZ-psycholoog Susan van Hacht supervisie aan voor masterpsychologen en psychologen die in opleiding zijn tot GZ-psycholoog. De supervisie is gericht op behandelingen of op jouw persoonlijke professionele ontwikkeling. Over dat laatste thema lees je hieronder meer. 

Jouw persoonlijke professionele ontwikkeling

Voel jij je niet vrij om jezelf ten volle te laten zien binnen de organisatie waar je werkt? Wil je alsmaar aardig gevonden worden door je cliënten en gaat dat ten koste van de behandeling? Leg je de lat te hoog voor jezelf in je werk? Deze of andere patronen kunnen jou als professional behoorlijk in de weg zitten. Zonde, want daardoor voel jij je niet vrij om de professional te zijn die jij eigenlijk wilt èn kan zijn. Tijdens supervisie gaan wij daarom samen op zoek naar patronen die jij graag zou willen doorbreken. Zo kom jij dichterbij jezelf te staan en sta je in jouw kracht als professional. 

Of jij nu een PioG, ervaren of een beginnende psycholoog bent: samen creëren we op een prachtige buitenlocatie een vrijplaats waarin jij de rust en ruimte mag nemen om te gaan reflecteren, leren en groeien. De natuur vormt hierbij onze co-supervisor tijdens de wandelingen en krachtige oefeningen. 

Supervisie voor jou als psycholoog.

Praktisch

Tarief per sessie van 45 minuten in 2024: 

  • 121,50 euro excl. btw. In de praktijk wordt er vaak een dubbele sessie ingepland, zodat jij de ruimte en rust kunt ervaren om de diepte in te gaan.

    Supervisie kan alleen plaatsvinden op de woensdagen. Is het niet altijd haalbaar voor je om naar Rotterdam te komen? Dan kunnen we in overleg ook afwisselen met online supervisie.

    Wil je telefonisch kennismaken om samen te bespreken of ik als supervisor wat voor jou kan betekenen of heb je nog vragen? Je bent welkom! 

    Via onderstaande knop kom je met me in contact. 

Roelien Huisman
Roelien HuismanPsycholoog i.o. tot GZ-psycholoog
Read More
Voor mijn opleiding tot GZ-psycholoog ben ik samen met Susan gaan werken aan mijn persoonlijke leerdoelen. Susan levert deskundige zorg op maat, doet dit gedreven en met een hele positieve energie. Ik had niet gedacht dat het buiten zijn van zoveel toegevoegde waarde zou zijn. Doordat Susan bekende technieken actief combineert met het buiten zijn, wordt het visueel, bekijk je situaties anders en is de impact voor mij groter. Ik ben heel blij dat ik door (en met) Susan zo fijn heb mogen kennismaken met de buitenpsychologie.
Koen Hembrecht
Koen HembrechtPsycholoog i.o. tot GZ-psycholoog
Read More
Voor mijn opleiding tot GZ-psycholoog heb ik het afgelopen halfjaar supervisie gehad van Susan en hebben we kunnen werken aan mijn persoonlijke leerdoelen. Dit doet ze op een hele fijne, rustige, bekwame en positieve manier waardoor ik grote stappen heb kunnen zetten in mijn ontwikkeling. En dat allemaal in het prachtige Kralingse bos, echt een aanrader!
Minke Beckman
Minke BeckmanPsycholoog i.o. tot GZ-psycholoog
Read More
Susan weet vaak de juiste vragen te stellen en laat je hierdoor meer bewust en kritisch naar je eigen functioneren als psycholoog te kijken en je gewenste groei hierbij. Mede hierdoor merk ik dat ik sterk gegroeid ben de afgelopen tijd, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.
Joyce Schaefer-Coe
Joyce Schaefer-CoeMasterpsycholoog
Read More
De supervisie van Susan heb ik altijd als erg inspirerend ervaren. Zij helpt complexe vraagstukken inzichtelijker te maken. Susan is een fijne sparringpartner met veel kennis van het vakgebied die zij op een motiverende manier weet te delen.
Previous
Next