Praktijkinformatie

Waar vinden de afspraken plaats?

Buitenpsycholoog Rotterdam heeft drie prachtige wandellocaties om af te spreken in zowel Rotterdam, Rotterdam-Zuid als Delft. Op alle locaties is voldoende en gratis parkeergelegenheid. 

De wandellocaties bevinden zich in het groen van Rotterdam Kralingen in het Kralingse Bos, in Rotterdam IJsselmonde in Park de Twee Heuvels én op een kwartiertje rijden van Rotterdam: De Delftse Hout. Zie onderaan deze pagina voor de exacte locaties en afspreekpunten. 

Op maandagen vinden de wandelingen plaats in zowel park De Twee Heuvels met Susan, als in natuurgebied Delftse Hout met Amy. Op de overige dagen ben je van harte welkom bij Susan in het Kralingse Bos! 

Wandellocatie Rotterdam Kralingen, Kralingse Bos

Wandellocatie Rotterdam Kralingen, Kralingse Bos

Wandellocatie Rotterdam Zuid, Park de Twee Heuvels

Wandellocatie Rotterdam Zuid, Park de Twee Heuvels

Wandellocatie op 15 min. van Rotterdam, Delftse Hout

Wandellocatie op 15 min. van Rotterdam, Delftse Hout

Wanneer is de praktijk geopend?

Afspraken met Buitenpsycholoog Rotterdam vinden plaats van 8:45 uur tot 14:00 uur op maandagen, dinsdagen, donderdagen en vrijdagen. Op woensdagen is de praktijk enkel geopend voor supervisie

In alle weersomstandigheden gaan de afspraken buiten door, tenzij er sprake is van een gevaarlijke weerssituatie (code oranje/rood). De afspraken vinden altijd in het daglicht plaats. 

 

In geval van een crisis, neem dan altijd contact op met de huisarts of huisartsenpost. Daarnaast kun je ook 24/7 geheel anoniem en gratis contact opnemen met 113 zelfmoordpreventie op het nummer: 0800-0113

Afspraak afzeggen?

Heb je een afspraak staan met Buitenpsycholoog Rotterdam en ben je plotseling verhinderd? Dat kan gebeuren. Laat het ons zo snel mogelijk weten. 

Annuleren kun je bij voorkeur doen door een bericht te sturen via e-mail of whatsapp. Je kunt ook bellen en de voicemail inspreken. 

Tijdens kantoortijden is de praktijk te bereiken op het nummer: 06- 833 280 97.  Mailen kan via: info@buitenpsycholoogrotterdam.nl.

 

Tot 24 uur van tevoren kan de afspraak kosteloos geannuleerd worden. Daarna kunnen er kosten (100 euro) in rekening worden gebracht voor de gereserveerde tijd. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. 

Kralingse Bos

afspreekpunt Rotterdam Kralingen:

Parkeerplaats bij De Eekhoorn, Rotterdam

Park De Twee Heuvels

Afspreekpunt Rotterdam Zuid:

Parkeerplaats Zwembad IJsselmonde, ter hoogte van de fysiotherapeut (linkerzijde)

Delftse Hout

Afspreekpunt Delft, (15 min. van Rotterdam):

Bij de ingang van stadsboederij en waterspeeltuin De Buytendelft. Hiervoor loop je het houten bruggetje over.