Praktijkinformatie

Wanneer is de praktijk geopend?

Afspraken met Buitenpsycholoog Rotterdam vinden plaats op maandagen, woensdagen of vrijdagen. De praktijk is op deze dagen geopend vanaf 9.30 tot 17.30. De afspraken vinden altijd in het daglicht plaats.

In alle weersomstandigheden gaan de afspraken buiten door, tenzij er sprake is van een gevaarlijke weerssituatie (code oranje/rood). 

Op dinsdagen en donderdagen is de praktijk gesloten.

In geval van een crisis, neem dan altijd contact op met de huisarts of huisartsenpost. Daarnaast kun je ook 24/7 geheel anoniem en gratis contact opnemen met 113 zelfmoordpreventie op het nummer: 0800-0113

Waar vinden de afspraken plaats?

Buitenpsycholoog Rotterdam heeft drie wandellocaties om af te spreken in zowel Rotterdam als Barendrecht. We kunnen afspreken op één van deze drie wandellocaties die jouw voorkeur heeft. 

De wandellocaties bevinden zich in het groen van Rotterdam Kralingen, Rotterdam Zuid (IJsselmonde) en Barendrecht Carnisse. Zie onderaan deze pagina voor de exacte locaties en afspreekpunten. 

Wandellocatie Kralingen, Kralingse Bos

Wandellocatie Kralingen, Kralingse Bos

Wandellocatie Barendrecht, Carnisse Grienden

Wandellocatie Barendrecht, Carnisse Grienden

Wandellocatie Rotterdam Zuid, Park de Twee Heuvels

Wandellocatie Rotterdam Zuid, Park de Twee Heuvels

Afspraak afzeggen?

Heb je een afspraak staan met Buitenpsycholoog Rotterdam en ben je plotseling verhinderd? Dat kan gebeuren. Laat het me zo snel mogelijk weten.

Annuleren kun je doen door me een bericht te sturen via e-mail of whatsapp of door even te bellen. Spreek de voicemail in wanneer je me niet te pakken krijg, dan bel ik je terug zodra dat kan. 

Tijdens kantoortijden ben ik op deze dagen bereikbaar op het nummer: 06- 833 280 97.  Mailen kan via: info@buitenpsycholoogrotterdam.nl.

Tot 24 uur van tevoren kan de afspraak kosteloos geannuleerd worden. Daarna kunnen er kosten (100 euro) in rekening worden gebracht voor de gereserveerde tijd. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. 

Kralingse Bos

afspreekpunt Rotterdam Kralingen:

Parkeerplaats bij De Eekhoorn, Rotterdam

Park De Twee Heuvels

Afspreekpunt Rotterdam Zuid:

Parkeerplaats Zwembad IJsselmonde, ter hoogte van de fysiotherapeut (linkerzijde)

Carnisse Grienden

Afspreekpunt Barendrecht Carnisse:

Parkeerplaats Carnisse Grienden, Barendrecht