Praktijkinformatie

Wanneer is de praktijk geopend?

Afspraken met Buitenpsycholoog Rotterdam vinden tot en met 15 september 2023 plaats op maandagen, woensdagen of vrijdagen. De praktijk is op deze dagen geopend vanaf 9.30 tot 17.30. Op dinsdagen en donderdagen is de praktijk gesloten.

Vanaf 18 september 2023 is de praktijk geopend van 8:45 uur tot 13:45 uur op maandagen, dinsdagen, donderdagen en vrijdagen. Op woensdagen is de praktijk gesloten. 

In alle weersomstandigheden gaan de afspraken buiten door, tenzij er sprake is van een gevaarlijke weerssituatie (code oranje/rood). De afspraken vinden altijd in het daglicht plaats.

 

In geval van een crisis, neem dan altijd contact op met de huisarts of huisartsenpost. Daarnaast kun je ook 24/7 geheel anoniem en gratis contact opnemen met 113 zelfmoordpreventie op het nummer: 0800-0113

Waar vinden de afspraken plaats?

Buitenpsycholoog Rotterdam heeft twee wandellocaties om af te spreken in zowel Rotterdam als Rotterdam-Zuid. De wandellocaties bevinden zich in het groen van Rotterdam Kralingen en Rotterdam IJsselmonde. Zie onderaan deze pagina voor de exacte locaties en afspreekpunten. 

Op maandagen vinden de wandelingen plaats in park De Twee Heuvels in Rotterdam-Zuid IJsselmonde. Op de overige dagen neem ik je graag mee naar het Kralingse Bos

 

Wandellocatie Kralingen, Kralingse Bos

Wandellocatie Kralingen, Kralingse Bos

Wandellocatie Rotterdam Zuid, Park de Twee Heuvels

Wandellocatie Rotterdam Zuid, Park de Twee Heuvels

Afspraak afzeggen?

Heb je een afspraak staan met Buitenpsycholoog Rotterdam en ben je plotseling verhinderd? Dat kan gebeuren. Laat het me zo snel mogelijk weten.

Annuleren kun je doen door me een bericht te sturen via e-mail of whatsapp of door even te bellen. Spreek de voicemail in wanneer je me niet te pakken krijg, dan bel ik je terug zodra dat kan. 

Tijdens kantoortijden ben ik op deze dagen bereikbaar op het nummer: 06- 833 280 97.  Mailen kan via: info@buitenpsycholoogrotterdam.nl.

Tot 24 uur van tevoren kan de afspraak kosteloos geannuleerd worden. Daarna kunnen er kosten (100 euro) in rekening worden gebracht voor de gereserveerde tijd. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. 

Kralingse Bos

afspreekpunt Rotterdam Kralingen:

Parkeerplaats bij De Eekhoorn, Rotterdam

Park De Twee Heuvels

Afspreekpunt Rotterdam Zuid:

Parkeerplaats Zwembad IJsselmonde, ter hoogte van de fysiotherapeut (linkerzijde)