Workshops

Workshop 'Introductie in de Buitenpsychologie'

Heb jij ook zin om meer buiten te zijn?! Wil jij als psycholoog ook werken in een behandelkamer met een strakblauwe lucht, fluitende vogels en bloesems om je heen? Wil jij weten hoe hiermee te beginnen? Wees welkom bij deze workshop over Buitenpsychologie door GZ-psycholoog Susan van Hacht. 

Afgelopen dinsdag was er weer zo’n heerlijke dag. Het effect is gelijk duidelijk: opgetogen cliënten, frisse energie aan het einde van een sessie en een ontspannen gevoel aan het einde van de werkdag. Zo lekker, dat gun ik jou ook! Ga je mee?

Psycholoog Rotterdam aanbod voor psychologen.

Inhoud

Tijdens deze workshop neem ik een klein clubje psychologen die interesse hebben in buitenpsychologie mee mijn spreekkamer in, het Kralingse Bos. Hier ga je tijdens een praktische en ervaringsgerichte workshop zelf de voordelen van wandeltherapie ervaren. En jij gaat ervaren hoe het is om in dit prachtige seizoen met cliënten buiten aan de slag te gaan, want ieder seizoen heeft zijn eigen schoonheid. Tijdens de workshop is er ruimte om jouw drempels en vragen te bespreken. 

Werkwijze

Deze workshop is vooral gericht op het zelf ervaren en het doen. Na een korte introductie met theoretische uitleg over buitenpsychologie, ga je dan ook samen met andere deelnemers actief aan de slag met oefeningen.

De gehele workshop vindt in weer en wind buiten plaats in het bos. 

Doel

Aan het einde van deze workshop heb je zelf de kracht van buitenpsychologie ervaren! Je weet hoe je deze lente de stap naar de groene spreekkamer kunt maken samen met je cliënt.

Praktisch

Even op een rijtje:

  • Tijd:  9:30-12.30, op een woensdag, datum nader te bepalen. 
  • Plaats: Kralingse Bos, Rotterdam
  • Ruimte voor min. 4 en max. 8 (GZ/klinisch/master-)psychologen, psychotherapeuten, psychiaters
  • Kosten: 125 euro incl. btw

Heb je interesse? Stuur me een bericht. Bij voldoende mensen organiseren we weer iets nieuws.  Je bent welkom! 

Heb jij interesse voor jouw organisatie of instelling? Incompany Training afgestemd op jullie wensen is mogelijk. Neem contact met me op via onderstaande knop. 

Susan zit vol praktische tips, heerlijk! Het helpt enorm om de hobbel over te gaan, ik heb er zin in om te beginnen als buitenpsycholoog. Als we afscheid nemen, voel ik me heel voldaan, vol energie en inspiratie. Wat een rijke, indrukwekkende en fijne wandeling is het geweest! Ik gun iedereen een sessie met Susan in het bos. 

Nathalie Tijen – Praktijk Tijen