Een psycholoog in Rotterdam of Barendrecht zonder wachtlijst?

Welkom bij Buitenpsycholoog Rotterdam!

Maak je na lang worstelen eindelijk het besluit dat je wel wat hulp van een psycholoog kunt gebruiken, dan wil je ook graag zo snel mogelijk aan de slag. In je eentje heb je namelijk al lang genoeg in die put gezeten. Op naar een positieve verandering in je leven! 

En dan stuit je op die lange wachtlijsten in de GGZ. Soms wel langer dan een halfjaar. Dat kan én wil ik anders doen vanuit Buitenpsycholoog Rotterdam.

Benieuwd naar wat dat voor jou betekent? Lees dan hieronder verder. Kijk gerust ook eens verder rond op deze website om een indruk te krijgen van hoe ik jou kan helpen. 

Geen wachtlijst

Buitenpsycholoog Rotterdam maakt geen gebruik van een wachtlijst.

Dat werkt heel eenvoudig: als er plek is dan kunnen we snel aan de slag. Kan jij binnen vier weken niet bij mij terecht voor een eerste gesprek omdat ik vol zit? Dan plaats ik je niet op een vervelende wachtlijst. Ik probeer je door te verwijzen naar een gelijkgestemde collega uit mijn netwerk of je zoekt zelf verder door (probeer vooral ook de zorgbemiddeling door je zorgverzekeraar). 

Zo sta jij niet onnodig maanden stil op een wachtlijst terwijl je klachten alleen maar toenemen en de muren op je afkomen. 

Vlot terecht bij jou in de buurt!

Hoe het komt dat ik wel snel plek heb en zonder wachtlijst kan werken? Ik werk als contractvrije psycholoog zonder contracten met zorgverzekeraars. Dat betekent voor jou 2 dingen: 

🌿 Buitenpsycholoog Rotterdam wordt als contractvrije praktijk niet beperkt met een maximaal aantal cliënten die van de verzekeraar mogen worden behandeld in een jaar = meer plek, dus ook voor jou! 


🌿 Je declareert je behandeling zelf bij de zorgverzekeraar om een gehele of gedeeltelijke vergoeding terug te krijgen = een investering in jezelf die je kunt dragen en bereid bent om te maken. Een investering die je overigens geheel of gedeeltelijk daarna terug krijgt van jouw zorgverzekeraar. Meer daarover lees je hier: vergoedingen en tarieven. 

Wil je vlot aan de slag om een positieve verandering te maken in een prettige omgeving binnen Rotterdam of Barendrecht? 

Meld je gelijk aan via onderstaande knop of kijk bij Buitenpsycholoog Rotterdam of er op korte termijn plek is.

Behandel je klachten met een psycholoog in de natuur van rotterdam of barendrecht