Welkom bij Buitenpsycholoog Rotterdam!

Psycholoog in Rotterdam

Maak je na lang worstelen eindelijk het besluit dat je wel wat hulp van een psycholoog kunt gebruiken, dan wil je ook graag zo snel mogelijk aan de slag. In je eentje heb je namelijk al lang genoeg in die put gezeten. Op naar een positieve verandering in je leven! 

En dan stuit je op die lange wachtlijsten in de GGZ. Soms wel langer dan een halfjaar. Dat kunnen en willen wij anders doen vanuit Buitenpsycholoog Rotterdam.

Benieuwd naar wat dat voor jou betekent? Lees dan hieronder verder. Kijk gerust ook eens verder rond op deze website om een indruk te krijgen van hoe wij jou kunnen helpen. 

Geen wachtlijst

Buitenpsycholoog Rotterdam maakt geen gebruik van een wachtlijst.  

Dat werkt heel eenvoudig: als er plek is dan kunnen we snel aan de slag. Je kan in dat geval zelf een informatiegesprek inplannen in de belkalender. 

Kan jij binnen vier weken niet bij ons terecht voor een eerste gesprek omdat de praktijk vol zit? Dan zal er geen plek beschikbaar zijn in de belkalender. We plaatsen je niet op een vervelende wachtlijst. We vragen graag voor je binnen ons netwerk van gelijkgestemde collega’s of iemand sneller een plek voor je beschikbaar heeft. Wees welkom om ons een bericht hierover te sturen. Of je zoekt zelf verder door (probeer vooral ook de zorgbemiddeling door je zorgverzekeraar). 

Zo sta jij niet onnodig maanden stil op een wachtlijst terwijl je klachten alleen maar toenemen en de muren op je afkomen. 

Vlot terecht bij jou in de buurt!

Hoe het komt dat wij wel snel plek hebben en zonder wachtlijst kan werken? Als contractvrije psychologen werken wij zonder contracten met zorgverzekeraars. Dat betekent voor jou 2 dingen: 

 

  •  Buitenpsycholoog Rotterdam wordt als contractvrije praktijk niet beperkt met een maximaal aantal cliënten die van de verzekeraar mogen worden behandeld in een jaar = meer plek, dus ook voor jou! 

  •  Je declareert je behandeling zelf bij de zorgverzekeraar om een gehele of gedeeltelijke vergoeding terug te krijgen = een investering in jezelf die je kunt dragen en bereid bent om te maken. Een investering die je overigens geheel of gedeeltelijk daarna terug krijgt van jouw zorgverzekeraar. Meer daarover lees je hier: vergoedingen en tarieven. 

Wil je vlot aan de slag om een positieve verandering te maken in een prettige omgeving in het groen van Rotterdam en omgeving? 

 

Meld je gelijk aan via onderstaande knop.

Behandel je klachten met een psycholoog in de natuur van rotterdam of barendrecht