Psycholoog Bergschenhoek gezocht?

Welkom bij Buitenpsycholoog Rotterdam!

Woon je in Bergschenhoek en zoek je een goede psycholoog in de buurt? Stuit jij tijdens jouw zoektocht echter op de lange wachtlijsten in de GGZ? Bij Buitenpsycholoog doen wij dat nèt even anders: namelijk door géén wachtlijsten te gebruiken. Ook doen wij niet aan saaie spreekkamers en strakke protocollen. Hoe wij jou wel helpen? 

We gaan naar buiten voor frisse lucht, fluitende vogels en een prachtig bos om je heen. Welkom in de mooiste spreekkamer in de omgeving van Bergschenhoek: Het Kralingse Bos! Bij Buitenpsycholoog Rotterdam kan jij vlot terecht en krijg jij een persoonlijke aanpak dat aansluit op jouw proces. 

Als psycholoog helpen wij jou los te komen uit de worstelingen in jouw hoofd, zodat jij een positieve verandering kan gaan maken in jouw leven. Meer rust in je hoofd, meer mildheid voor jezelf en meer voldoening halen uit jouw leven. 

Maak een positieve verandering in jouw leven!

Waar kunnen wij je bij helpen?

Wij helpen mensen die behoefte hebben aan psychische ondersteuning doordat zij vastgelopen zijn in het leven en hier verschillende psychische klachten door ervaren. 

Bijvoorbeeld doordat je in je leven te maken krijgt met verlies, een onverwerkte (traumatische) gebeurtenis of doordat je worstelt met een depressie of angsten waar je maar niet zelf vanaf komt. 

Wie zijn wij?

Wij zijn Susan van Hacht en Amy van Blitterswijk-Verberne.

Cliënten omschrijven ons als warme en hartelijke psychologen waarbij zij zich veilig voelen om echt aan de slag te gaan met de worstelingen en patronen die hen in de weg zitten.

Aanmelden

Buitenpsycholoog Rotterdam is een vrijgevestigde praktijk dat werkt zonder wachtlijst


Op korte termijn van start?
Je bent welkom!

We hebben plek voor je in het Kralingse Bos (Rotterdam Kralingen), Park De Twee Heuvels (Rotterdam IJsselmonde) en de Delftse Hout (Delft). Na de intake kan de behandeling ook direct van start gaan. 

Plan direct je informatiegesprek. 

 

”In every walk with nature, one receives far more than he seeks” - John Muir

Burung Meijer
Burung Meijer
Read More
Suzan is een liefdevolle,geduldige psycholoog, die in staat is om heel adhoc te schakelen,en zaken inzichtelijk te maken met behulp van metaforen. Ze is rustig en kalm,waardoor ik me heel veilig heb gevoeld,zelfs tijdens EMDR. Ik heb me bij haar gezien én gehoord gevoeld, en mijn weg weer gevonden met haar hulp.
H.
H.
Read More
Dmv buitentherapie zet je letterlijk de eerste stap in de goeie richting, je gaat nl naar buiten! Daarbij gebruikt Susan de natuur en doe je oefeningen in en met de natuur om beter inzicht te krijgen in jezelf, je bent dus echt ergens mee bezig. Susan luistert en hoort precies wat je zegt en dat geeft je vertrouwen. Daarbij wandel je naast elkaar, ipv dat je tegenover elkaar in een kamer zit en heb je echt een gesprek. Deze vorm van therapie heb ik als zeer effectief ervaren en raad ik zeker aan.
Roelien Huisman
Roelien Huisman
Read More
Voor mijn opleiding tot GZ-psycholoog ben ik samen met Susan gaan werken aan mijn persoonlijke leerdoelen. Susan levert deskundige zorg op maat, doet dit gedreven en met een hele positieve energie. Ik had niet gedacht dat het buiten zijn van zoveel toegevoegde waarde zou zijn. Doordat Susan bekende technieken actief combineert met het buiten zijn, wordt het visueel, bekijk je situaties anders en is de impact voor mij groter. Ik ben heel blij dat ik door (en met) Susan zo fijn heb mogen kennismaken met de buitenpsychologie.
Mw. H.
Mw. H.
Read More
Fantastisch dat ik er helemaal uitgekomen ben. Zeer waardevol! Zonder jou zou ik niet weten hoe ik die put uitgekomen zou zijn. Gewoon door er echt voor mij te zijn, ben ik nu waar ik sta!
Mw. A.
Mw. A.
Read More
Susan luisterde echt en ik kon helemaal mijzelf zijn bij haar. Ze legde de vinger precies op de zere plek. Ik heb nu geleerd om beter met mijn verdriet om te gaan en ervaar weer grip op mijn leven.
Previous
Next