Over mij

Psycholoog Rotterdam Susan van Hacht

Wat leuk dat je benieuwd bent naar mij!

Het is mijn missie om mensen te helpen weer in hun kracht te komen en hen te verbinden met wat écht belangrijk voor ze is vanuit een ondersteunende omgeving: de natuur. Zo ervaar je meer rust in je hoofd, meer mildheid richting jezelf en haal je meer voldoening uit je leven. 

Hoe ik mensen help?

Door te gaan voor maatwerk. Protocollen kunnen maatwerk en oprecht contact maken in de weg staan, doordat het gehele proces voor iedereen al van tevoren is vastgelegd. Ik zie in de praktijk terug dat iedereen zijn eigen weg naar herstel of verandering volgt. Ik heb er dan ook voor gekozen om de protocollen los te laten en te kiezen voor een procesgerichte aanpak. En dat werkt!

Juist door goed te luisteren om vervolgens aan te sluiten daar waar mensen staan in hun proces, kunnen het uitvoeren van specifieke oefeningen en het bespreken van bepaalde thema’s binnen de behandeling een veel grotere impact maken.

Nog wat luchtige feitjes over mij?

Ik ben Susan van Hacht. Ik ben getrouwd en samen zorgen we voor onze gezellige peuter in Rotterdam-Zuid. Ik word blij van paardrijden, cappuccino’s, buiten zijn en ben een film- en muziekliefhebber. Sinds kort heb ik samen met m’n dochtertje de Makkelijke Moestuin ontdekt en modderen we samen wat aan in de tuin!

Sinds 2014 ben ik werkzaam als psycholoog en sinds 2018 ben ik geregistreerd GZ-psycholoog. Ik hou van mijn vak en zoek regelmatig de verdieping op om mijzelf te enthousiasmeren over de laatste ontwikkelingen. Zo ben ik recent de diepte in gegaan over wandeltherapie bij rouw en verlies. 

Via Instagram laat ik aan mensen o.a. zien wat Buitenpsychologie inhoud. Neem gerust een kijkje!

Psycholoog Susan van Hacht stelt zich aan je voor.