Over Nadine

Over Buitenpsycholoog Nadine Fekry.

Hoe ik mensen help?

In plaats van zittend praten over hoe belangrijk beweging en natuur voor je is als je niet lekker in je vel zit, heb ik de keuze gemaakt om ook als buitenpsycholoog aan de slag te gaan. Wat is dat fijn!

In mijn behandelingen vind ik het belangrijk om samen een weg te vinden en te doen wat werkt voor jou. Hierbij maak ik graag gebruik van verschillende behandelvormen zoals acceptance and commitment therapie (ACT), cognitieve gedragstherapie (CGT), mindfulness en EMDR.  En dat alles midden in de natuur en de frisse buitenlucht.

Mijn groene spreekkamer bevindt zich in het Kralingse Bos. Ik loop graag met je mee, om samen met jou actief aan de slag te gaan met jouw hulpvraag.

Nog wat luchtige feitjes over mij?

Ik ben Nadine. Samen met mijn man en onze vrolijke baby wonen wij in het mooie Leiden. Een stukje van Rotterdam af, maar voor het Kralingse bos heb ik dit graag over. Ik ben graag buiten, hou van muziek en reizen. Een nieuw avontuur staat daarom ook hoog op mijn wensenlijstje. Daarnaast bak ik in het weekend graag iets lekkers. Ik ben graag bezig met mijn vak, naast het volgen van opleidingen luister ik graag naar psychologische podcasts of luisterboeken.

Sinds negen jaar ben ik werkzaam als psycholoog en sinds 2022 ben ik geregistreerd GZ-psycholoog. Ik ben op verschillende plekken werkzaam geweest en heb veel ervaring binnen de medische psychologie in het ziekenhuis. Daar doe ik vooral diagnostiek en behandeling van volwassenen en ouderen die worstelen met zowel psychische klachten en lichamelijke ziekte. 

Wandel mee met GZ-psycholoog Nadine Fekry.